DESIGN HEEFT DE KRACHT OM VREUGDE TE INSPIREREN, LEVENS TE VERHEFFEN EN DE GEEST VAN GEMEENSCHAP TE VERSTERKEN

ONGRIJPBARE IDEEËN OMZETTEN IN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

3D Ontwerp.

ENBIDESIGN is vooruitstrevend op het gebied van 3D-ontwerp. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ontwerpen zich onmiddellijk uiten in een ruimtelijke ervaring. Projecten zijn vanaf concept voor u als opdrachtgever via 3D-technieken te beleven en goed te beoordelen. Door de onmiddellijke feedback is het eenvoudiger om constructief logisch te ontwerpen, efficiënter te werken en meer inzicht te krijgen in ontwerpkeuzes en de opdrachtgever beter inzicht te geven in het uiteindelijke resultaat. 

Een ander bijzonder voordeel van het 3D-ontwerp is de virtuele wereld die we hier mee creëren. We visualiseren, we animeren en we kunnen u alvast door uw nieuwe project laten wandelen.

Het grote voordeel van 3D ontwerp
Doordat het 3D schetsontwerp uiteindelijk wordt doorontwikkeld tot een definitief ontwerp in 3D is het uiteindelijk resultaat helder en worden er geen details over het hoofd gezien. We zorgen voor een realistische invulling van de verschillende fases van het ontwerpproces. In schetsontwerpfase willen we graag vrij zijn in vorm en samenstelling. In de uitwerkingsstap naar voorlopig ontwerp moet het originele concept overeind blijven staan, terwijl de bouwkundige oplossingen concreet worden.