WIJ HECHTEN VEEL WAARDE AAN HET ONTWERPEN VAN EEN DUURZAAM GEBOUW

BOUWKUNDE EN INSTALLATIETECHNIEK ONDER EEN DAK

Bouwtekeningen.

Bouwkundig tekenwerk
Wij verzorgen bouwkundig tekenwerk in elke fase van het bouwproces. Ontwerptekeningen, bouwaanvraagtekeningen, splitsingstekening, bestektekeningen, werktekeningen, bouwkundige details en alles wat verder nodig is voor een succesvol bouwproject.
 
Bouwkundig tekenwerk nieuwbouw
We verzorgen optimaal tekenwerk voor elke fase. Plannen veranderen maar zonder goede basis is het niet mogelijk de juiste keuzes te maken. We werken permanent met een team van bouwkundig ingenieurs aan een bouwkundige uitwerking welke aansluit op actuele bouwtechnieken, bouwkosten en de expertise van opdrachtgevers en betrokken bouwers. De uitvoering is een dynamisch proces waarin wij met ons bouwkundig tekenwerk sturen op een optimaal eindresultaat.
 
Bouwkundig tekenwerk verbouw
Verbouw is in veel gevallen een complexere materie dan nieuwbouw. Voor een gedegen ontwerp in vorm en technische uitvoering werken wij altijd aan accuraat bouwkundig tekenwerk van de bestaande situatie. Bestaande tekeningen helpen ons bij de totstandkoming echter is het correct digitaliseren van de bestaande omgeving van groot belang. Dit voorkomt kostenverhoging en doorlooptijd van het project.

3D Tekenwerk.

De toekomst van bouwkundig tekenwerk ligt bij het driedimensionaal in beeld brengen van uw project. Bij meer complexe projecten combineren we in het bouwkundig tekenwerk 2D en 3D. Hierdoor zijn zowel de ontwerpkeuzes als de bouwtekeningen helder.