WIJ HECHTEN VEEL WAARDE AAN HET ONTWERPEN VAN EEN DUURZAAM GEBOUW

STERK IN GEBOUWGEBONDEN INSTALLATIES

Calculaties.

Wij calculeren technische installaties.
U wilt betrouwbare voorcalculaties voor sanitaire, verwarmings en klimaatinstallaties, zodat u uw scoringskans vergroot? Voor woningbouw of utiliteit? Wij helpen u graag bij dit proces. De prijsopgave ontvangt u vooraf.
 

Waarom een voorcalculatie van ENBIDESIGN?

Onderscheiding op prijs en kwaliteit is belangrijk bij uw projectverwerving. Wij zorgen dat uw voorcalculatie op beide fronten scoort. U kunt uw scoringskans vergroten. Onderscheiding op prijs is belangrijk. Maar onderscheiding op kwaliteit hoort daar zeker bij. Wij combineren deze voor u. U ontvangt een complete materiaalstaat met bruto- en nettoprijzen. Met onze eigen, algemeen geaccepteerde, montagetijden. Ook kunnen we Ende- of Unetotijden gebruiken. U ontvangt een technische omschrijving bij de calculatie. Ideaal voor uw offertetekst. Het geeft u en uw opdrachtgever inzicht in het project. Wij maken het meest efficiënte ontwerp als er nog geen installaties zijn ingetekend. Zijn er wel tekeningen en een bestek, dan houden we deze aan. Bezuinigingsmogelijkheden overleggen we met u.

Efficiënt ontwerp.

Wij maken het meest efficiënte ontwerp als er nog geen installaties zijn ingetekend. Zijn er wel tekeningen en een bestek, dan houden we deze aan. Bezuinigingsmogelijkheden overleggen we met u.